Vis filtrering

39 resultater

Type artikkel
Velg område
39 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Problematisk avslag

Finanstilsynet har avslått Finans Norge og Sparebankforeningens anmodning om innsyn i hele dialogen mellom Finanstilsynet og Den europeiske banktilsynsmyndigheten (EBA) angående sparebankenes egenkapitalbevis. Finans Norge og Sparebankforeningen mener avslaget er problematisk.

2. Velkommen til Sparebankdagene 2023!

Sparebankforeningen ønsker velkommen til Sparebankdagene 2023. Arrangementet finner sted på Britannia Hotel i Trondheim 30. og 31. oktober. Gjennom to dager setter vi aktuelle temaer på dagsorden og skaper en viktig møteplass for bransjen.

3. – Vil sikre en grundig utredning av sparebanksektoren

Regjeringen har i dag satt ned utvalget som skal se på kapitalstrukturen i sparebankene. Et viktig mål med utredningen er å legge til rette for gode og lønnsomme sparebanker også i fremtiden, samtidig som sparebankenes egenart og viktige samfunnsfunksjon ivaretas.