Artikler

Vis filtrering

33 resultater

Type artikkel
Velg område
33 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Problematisk avslag

  Finanstilsynet har avslått Finans Norge og Sparebankforeningens anmodning om innsyn i hele dialogen mellom Finanstilsynet og Den europeiske banktilsynsmyndigheten (EBA) angående sparebankenes egenkapitalbevis. Finans Norge og Sparebankforeningen mener avslaget er problematisk.

 2. Velkommen til Sparebankdagene 2023!

  Sparebankforeningen ønsker velkommen til Sparebankdagene 2023. Arrangementet finner sted på Britannia Hotel i Trondheim 30. og 31. oktober. Gjennom to dager setter vi aktuelle temaer på dagsorden og skaper en viktig møteplass for bransjen.

 3. – Vil sikre en grundig utredning av sparebanksektoren

  Regjeringen har i dag satt ned utvalget som skal se på kapitalstrukturen i sparebankene. Et viktig mål med utredningen er å legge til rette for gode og lønnsomme sparebanker også i fremtiden, samtidig som sparebankenes egenart og viktige samfunnsfunksjon ivaretas.

 4. Se Sparebankforeningens arrangementer under Arendalsuka 2023 her!

  Mandag 14. august inviterer Sparebankforeningen til debatter og samtaler om en rekke aktuelle og spennende temaer. Arrangementene holdes i Sparebanken Sørs lokaler i Arendal sentrum. Det blir enkel servering og muligheter for mingling. Har du ikke anledning til å møte opp i Arendal, kan du se arrangementene digitalt. Lenke til webcast finner du i programoversikten nedenfor.

 5. Strukturutvikling i sparebankene

  Her finner du strukturutviklingen i sparebankene for perioden 1960-2004, samt sparebankenes organisasjonsstruktur, samarbeid og allianser.

 6. Antall sparebanker

  Her finner du utviklingen i antall sparebanker fra 1922 fram til i dag.

 7. Personvernerklæring

  Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift beskytter dine individuelle rettigheter og personopplysninger.