Bli kjent med oss

Bli kjent med oss

Møt vårt medlem: Haugesund Sparebank

Sparebankforeningen presenterer hver uke en ny medlemsbedrift. Denne uken har vi invitert Haugesund Sparebank og administrerende banksjef Bente Haraldson Syre til å dele sine tanker om bankens rolle i et nærings- og samfunnsperspektiv.

Administrerende banksjef Bente Haraldson Syre. Foto.
Administrerende banksjef Bente Haraldson Syre

Møt vårt medlem: Marker Sparebank

Sparebankforeningen presenterer hver uke en ny medlemsbedrift. Denne uken har vi invitert Marker Sparebank og administrerende banksjef Rune Iversen til å dele sine tanker om bankens rolle i et nærings- og samfunnsperspektiv.

Administrerende banksjef Rune Iversen. Foto.
Administrerende banksjef Rune Iversen

Møt vårt medlem: SpareBank 1 Hallingdal Valdres

Sparebankforeningen presenterer hver uke en ny medlemsbedrift. Denne uken har vi invitert Sparebank1 Hallingdal Valdres og administrerende banksjef Knut Oscar Fleten til å dele sine tanker om bankens rolle i et nærings- og samfunnsperspektiv.

Administrerende banksjef Knut Oscar Fleten. Foto.
Administrerende banksjef Knut Oscar Fleten

Møt vårt medlem: SpareBank 1 Helgeland

Vår bank er som folket på Helgeland; modig, handlingskraftig og mulighetsorientert, sier administrerende direktør Hanne Nordgaard. Banken er med på å skape muligheter for et eksportrettet lokalt næringsliv innen industri, fiskeoppdrett og turisme.

Administrerende direktør Hanne Nordgaard. Foto.
Administrerende direktør Hanne Nordgaard

Møt vårt medlem: Sparebanken Narvik

Denne banken kjenner lokalmiljøet og de fleste av sine kunder. Lokalt engasjement er viktig i Narvikregionen, sier administrerende direktør Elling Berntsen. Banken har tradisjoner tilbake til 1901 og er opptatt av å bidra til bærekraftige lokalsamfunn.

Administrerende direktør Elling Berntsen. Foto.
Administrerende direktør Elling Berntsen

Møt vårt medlem: Aurskog Sparebank

Vi er lokalbank for hele Romeriket, en region med størst vekst i befolkning og arbeidsplassutvikling, sier administrerende direktør Evy Ann Hagen. Vi finansierer både bedrifter og boligdrømmer, plasserer sparepenger og hjelper til med forsikring.

Administrerende banksjef Evy Ann Hagen. Foto.
Administrerende banksjef Evy Ann Hagen