Finanstopp blir ny konsernsjef i Telenor

Publisert

Profilbilde av Benedicte

Foto: SpareBank 1 SR-bank

Finans Norges tidligere styreleder og konsernsjef i SpareBank 1 SR-Bank Benedicte Schilbred Fasmer er utnevnt til ny toppsjef i Telenor. – Vi gratulerer og syns det er flott at Telenor har funnet sin nye konsernsjef hos finansnæringen. Det viser at vår næring har høy teknologikompetanse og dyktige ledere, sier Finans Norges administrerende direktør Kari Olrud Moen.

Både finans og telekombransjen er sterkt teknologidrevet, og finans har vært igjennom store teknologiske endringer de siste tiårene, noe som har kommet kundene til gode gjennom brukervennlige og effektive bank- og forsikringsløsninger.

– Erfaringene fra disse omstillingsprosessene vil Benedicte Schilbred Fasmer ta med seg inn i sin nye toppjobb. Vi ønsker henne lykke til, takker for den innsatsen hun har gjort i sine ulike roller i finansnæringen og håper vi kan samarbeide videre, sier Finans Norges administrerende direktør.

Hun peker på ett område der det spesielt er viktig med samarbeid.

– Innenfor svindelområdet er det viktig at vi jobber tett og godt sammen for å stoppe kriminelle. Vi er trygg på at Telenors nye toppsjef kommer til å prioritere dette viktige samarbeidet videre.

Finansnæringen har gått sammen om en felles informasjonskampanje for å øke kunnskapen om ulike svindelmetoder.

Artikkelen er hentet fra Finans Norge.