Møt vårt medlem: SpareBank 1 Helgeland

Møt vårt medlem: SpareBank 1 Helgeland

Vår bank er som folket på Helgeland; modig, handlingskraftig og mulighetsorientert, sier administrerende direktør Hanne Nordgaard. Banken er med på å skape muligheter for et eksportrettet lokalt næringsliv innen industri, fiskeoppdrett og turisme.

Administrerende direktør Hanne Nordgaard. Foto.
Administrerende direktør Hanne Nordgaard

SpareBank1 Helgeland er som folket på Helgeland; modig, handlingskraftig og mulighetsorientert. Banken har tatt et stort strategisk steg i å gå fra å være alliansefri til å være en del av SpareBank 1 alliansen. Prosessen har krevd både mot, handlekraft og mulighetsorientering!

Næringslivet på Helgeland er ekstremt eksportrettet med kraftkrevende industri, fiskeoppdrett og turisme. Vi er med på å finansiere oppdrett i lukkede merder, vi legger til rette for etablering av batterifabrikk og vi er med på å utvikle bærekraftig turisme på Helgeland.

Hvilke lokale/regionale resultater ser du ellers av sparebankens sterke tilstedeværelse i området du er en del av?

SpareBank 1 Helgelands visjon er å være en drivkraft for vekst. Vekst i trivsel, i samarbeid, i befolkning, i bolyst, i økonomisk vekst og vekst i stolthet. SpareBank 1 Helgeland er Lokalbanken og vår sterke tilstedeværelse på Helgeland har gitt vekst i 160 år og skal gi vekst også de neste 160 årene.

Sparebankene er med på å bygge samfunn.