Nye nettsider

Vi har fått nye nettsider. Sparebankforeningen.no er fra i dag av en litt mer moderne utgave av seg selv.

Nye sparebankforeningen.no er bygd på samme plattform som Finans Norges nettsider, og du kan se likhetstrekkene. Det har gjort det enklere for oss å bygge de nye nettsidene, og det gjør det enklere for oss å vedlikeholde dem.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby våre medlemmer og alle andre som er interessert i sparebankspørsmål nye og moderne nettsider som også fungerer på mobiltelefon og nettbrett, sier direktør Ole Morten Geving i Sparebankforeningen.

Medlemsliste

På den nye medlemslisten kan du velge banker eller stiftelser, du kan sortere etter fylke eller allianse. Med andre ord, du kan enkelt få oversikt over norsk sparebankverden.

Egenkapitalbevis

Hvor mange egenkapitalbevis-banker har vi, og hvem er det? Nøkkeltall for egenkapitalbevis og presentasjoner fra de siste bransjeseminarene finner du også.

Sparebankenes historie

Du finner også utvalgte artikler om sparebankenes historie i Norge. Artiklene ble skrevet i forbindelse med Sparebankforeningens 100-årsjubileum i 2014, og er skrevet av Lars Thue.

Og så finner du naturligvis informasjon om Sparebankforeningen, styre og ledelse og sånt som man skal finne på en nettside.

Hva mener du?

Send gjerne en melding til oss om hva du mener om de nye nettsidene